Sider

27 februar 2013

INK BY DENNIS KNUDSEN EYE INTENSIFIER EYELINER

Jeg har været på jagt efter en ny god eyeliner og med god timing dumpede den her ned i min postkasse i februars Goodiebox :) INK serien af Dennis Knudsen er kendt for at være uden parfume og parabener - i like!



Indhold: Hydrogenerated Jojoba Oil, CI 77499/Iron Oxides, Caprylic Triglyceride, CI 77891/Titanium Dioxide, Pumice, Mica, Limnanthes Alba Seed Oil, Hydrogenerated Cotton Seed Oil, Mangifera Indica Seed Oil, CI 77947/Iron oxide, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera Wax, Glyceryl Caprylate, CI 77492/Iron Oxides, Cera Carnauba/Copernicia Cerifera Wax, Tocopherol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ascorbyl Palmitate. = Ingen problematiske ingredienser


Alt i alt
Der er ikke så meget vrøvl med den her eyeliner. Den er baseret på vegetabilske, plejende og beskyttende indholdsstoffer. Den er vandfast og uden parfume og parabener (og anden skadelig kemi i øvrigt). I den ene ende findes selve eyeliner blyanten og i den anden ende en lille svamp, som kan bruges ved påføring til at smudse eyelineren lidt ud - se billedet nedenfor. Prisen er 130 kr. og hvis i skulle være interesserede er farven her "grey" nr. 11. Når jeg har den på ligner den meget en alm sort eyeliner. Jeg synes den er super fin og glæder mig meget til at prøve den af og se om den kan holde til vintercykelture og vand i øjnene :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar